HELP!! High beam wont work - Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 12-05-2012, 06:24 AM Thread Starter
My R6 eats me.
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 3
HELP!! High beam wont work

I installed my hids lastnight and everything worked fine. I turned the bike off for a few min, when i went back to turn it on the highbeam wont come on..
I tried looking at the wiring diagram but i have no clue what im reading.

Does anyone one know which fuse is to the high beam?
Are both lights on one fuse??
chrisweksos is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 12-05-2012, 06:37 AM Thread Starter
My R6 eats me.
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 3
Re: HELP!! High beam wont work

****UPDATE****

chaged the fuse out still wont work
chrisweksos is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 12-05-2012, 06:42 AM
Speedy Claxton
 
aleithauser's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 1,768
Bike: '07 R6
Send a message via AIM to aleithauser
Re: HELP!! High beam wont work

Ballast could be bad
aleithauser is offline  
post #4 of 7 (permalink) Old 12-05-2012, 08:20 PM
Just made this great wheelie.. did you see it?!
 
proimport's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: nova
Posts: 93
Bike: 06 Yamaha R6
Re: HELP!! High beam wont work

check to make sure all the wires r plugged in too
proimport is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 12-05-2012, 09:27 PM
I eat my R6
 
legendes's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: NY
Posts: 290
Bike: 09 R6 Raven
A multimeter would be your best friend


Sent from my iPhone using Motorcycle.com Free App
legendes is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 12-06-2012, 07:19 AM
Got street appeal?
 
shnormo's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Canton, MI
Posts: 1,654
Bike: '04 and '07 R6
Images: 1
Send a message via AIM to shnormo
Re: HELP!! High beam wont work

Double check polarity
shnormo is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 12-06-2012, 07:41 AM
Oorah!
 
Ridyn's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Waco, Texas
Posts: 1,140
Bike: 2012 R6
Re: HELP!! High beam wont work

Plug the ballast on the low beam, into the high beam and see if it works. If it does then you have a simple fouled ballast, but if it doesn't work...Idk.

"I'll stop stabbing, when you stop screaming."
Ridyn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no high beam, 2 low beam HID mightymouse35 Appearance and Exterior Mods 1 03-08-2011 01:01 PM
Making High Beam look like Low Beam iridetucked Appearance and Exterior Mods 6 09-21-2008 05:33 PM
high beam low beam question scooterroo Appearance and Exterior Mods 4 05-02-2008 05:29 PM
high beam/Low beam, what do you prefer Sh1tmeh General Discussions 14 09-08-2007 09:52 PM
Low Beam & High Beam termite22 Appearance and Exterior Mods 8 01-27-2005 01:30 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome