04 Starting Issues - Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-25-2019, 12:26 PM Thread Starter
My R6 eats me.
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
04 Starting Issues

So I have a 04 R6 and it was running great until I was going down the highway yesterday and the spedo cluster starting going crazy. It kept resetting and eventually just turned off. The bike was still running and I pulled off and turned it off. It wouldn't turn back on. The neutral light turned on but the spedo and temp gauge were off. It wouldn't turn over or anything. Found out it was a bad wire from the battery to the ignition relay and swapped it out and it was working fine until again today it did the same thing. Any ideas as to what it is? All of the wires and connections seem to be fine.
Matt136 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-27-2019, 06:16 PM
I eat my R6
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 2,517
Bike: 2015 R1
Garage
Re: 04 Starting Issues

sounds like you got electrical issues. the bike will run without the instrument cluster hooked up. so if it's stalling out and you are getting goofy readings on the dash you definitely have electrical issues.
one area of concern for these bikes is the wires close to the radiator fan. check those. the fan often was cutting the wiring there.
yamahacrazy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battery Issues billyschmidt Garage / Mechanical Help 5 04-28-2019 04:06 PM
12 R6 with Graves full exhaust and PCV issues. Jaamz General Discussions 0 09-02-2018 02:44 AM
Electrical issues halcyon Garage / Mechanical Help 8 08-27-2018 02:24 AM
03 r6 issues Nevada General Discussions 0 08-15-2018 09:34 PM
Yamaha R6 2007 Issues with the TPS [email protected] Garage / Mechanical Help 2 08-09-2018 07:13 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome