Electrical question - Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 05-04-2019, 05:48 PM Thread Starter
Just made this great wheelie.. did you see it?!
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 44
Electrical question

I am wondering what that little box is for on the first picture cause it looks like its been plugged or covered or whatever, is it supposed to be like that?

Also on the second picture, I'm guessing thats where the horn is supposed to be? If not, where is the horn normally located cause I don't think I have one.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_3934 (1).JPG
Views:	20
Size:	106.4 KB
ID:	361156   Click image for larger version

Name:	IMG_3935 (1).JPG
Views:	21
Size:	106.1 KB
ID:	361158  
Ravager33 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 05-04-2019, 08:00 PM
I eat my R6
 
Join Date: Dec 2014
Location: Southwest Ohio
Posts: 1,101
Bike: 2008 Yamaha YZF-R6s Stock
Re: Electrical question

Horn is missing.
Looks like the rectifier heatsink except, that's still the front of the bike correct?
Are there High Intensity Discharge (HID) lights installed? Might that be a ballast setup?
If it ain't that, don't have any other guesses for something mounted up front.
Intuit is online now  
post #3 of 6 (permalink) Old 05-04-2019, 08:56 PM Thread Starter
Just made this great wheelie.. did you see it?!
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 44
Re: Electrical question

No HID installed, the bike only has one headlight atm too. Yes that is the front of the bike just behind the headlight.
Ravager33 is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 05-05-2019, 08:07 AM
I eat my R6
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 2,488
Bike: 2015 R1
Garage
Re: Electrical question

looks aftermarket. does it have LED turn signals? it reminds me of a load resistor to make them blink at a slower rate.
and yes you are missing the horn and it's bracket.

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
yamahacrazy is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 05-05-2019, 10:35 AM Thread Starter
Just made this great wheelie.. did you see it?!
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 44
Re: Electrical question

It has integrated tail light and no blinkers at all in the front but I do plan do install that. The back blinkers do blink pretty fast actually. But what is supposed to go on that connector? Like how is it on your bike?

I just ordered one of those snail horns that I'll just attach down there.
Ravager33 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 05-05-2019, 04:45 PM Thread Starter
Just made this great wheelie.. did you see it?!
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 44
Re: Electrical question

So I checked a few videos and noticed that other bikes have that exakt same thing and its actually on both sides and also another one behind the left-side fairing. From the link you sent me on Electrical 1 it says its just a Relay Assy so I think its perfectly normal.
Ravager33 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests)
Intuit
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrical Woes Fireblader Garage / Mechanical Help 4 02-09-2017 07:57 AM
quick question for you guys.... keepituponone General Discussions 10 07-23-2010 08:12 AM
Stupid newB question bslate3 New Member Section 5 07-12-2004 10:26 AM
600 mile service question. BuCKWyLd General Discussions 7 07-06-2004 08:30 AM
600 mile service question. BuCKWyLd General Discussions 0 07-05-2004 09:33 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome