Lighting issue - Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-04-2019, 09:01 PM Thread Starter
My R6 eats me.
 
Lhammerer's Avatar
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 3
Lighting issue

I have an 07 r6 that doesn't have high/low beam headlight, no lights in the cluster, and no running brake light. The brake light illuminates when brakes applied but not when off the brakes and the turn signals work. Is there anywhere that is suggested to look for that may cause this issue, or what are suggestions to alleviate this problem?
Lhammerer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome