2012 Pump not priming need someone to test wire - Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-21-2019, 06:51 PM Thread Starter
My R6 is nice
 
Aproductions's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bethlehem, PA
Posts: 146
Bike: 2002 R6
2012 Pump not priming need someone to test wire

On my 2012 r6 I can manually Hotwire the pump and it primed so I know the pump side is fine. I tested the red wire that runs to the fuel relay under the seat and it has 12v. To my understanding the relay then is supposed to switch power to a red/blue wire that runs to the pump. I tested that wire and has no V there. That should mean the fuel relay is bad but would love for someone to take their seat off and see if they have 12v coming out of the red/blue wire on the fuel relay harness under the seat. Please and thank you

Alex Romanishan-2002 R6

Mods:
D&D Slip-on
Zero Gravity Dark Smoked windscreen
Michelin Pilot Power 2CT Tires
Rizoma Sportline grips
Rizoma Conical bar ends
Proton Flushmount signals
Led rear signals
Custom led relay
EBC-HH brake pads
Fender eliminator
AVS knockoff brake levers
Core ss brake lines


Gear:
Arai RX-Q (Ace Blue)
Aproductions is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-22-2019, 07:37 PM
I eat my R6
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 2,600
Bike: 2015 R1
Garage
Don't forget you only get power for 3 seconds for priming. You have to keep cranking tbe engine to get power.
yamahacrazy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No power at fuel pump bmeyer15 Garage / Mechanical Help 10 08-27-2018 11:55 AM
R6 ignition wire for alarm install??? mytrickR6 How To's... 7 06-28-2004 02:30 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome