Anyone running OEM GYTR CCCU on a 2017 R6? - Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-19-2017, 04:46 PM Thread Starter
My R6 eats me.
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 16
Anyone running OEM GYTR CCCU on a 2017 R6?

I've just picked this up from my dealer for mine. I'm a track day person and looking forward to using it for basic data logging and getting traction control and abs info along with the other info. Haven't installed it yet and while it looks pretty easy I'm wondering if anyone has done this to their R6 yet.


To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
davemon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2017 R6 Daytime Running Lights doohizzle88 Appearance and Exterior Mods 15 05-31-2018 01:02 AM
2017 GYTR QS (standard shift) castrolr1 Bike Parts For Sale 10 07-14-2017 09:36 AM
2017 r6 oem quickshifter Dingding1904 Garage / Mechanical Help 1 04-20-2017 01:07 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome