Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums - Reply to Topic
Thread: 2017 R6 OEM Quick Shifter not working Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
04-17-2019 06:11 PM
TurboBlew
Re: 2017 R6 OEM Quick Shifter not working

who flashed the ECU?
Did you try resetting the bike by disconnecting the battery?
04-17-2019 09:07 AM
jsashraf
Re: 2017 R6 OEM Quick Shifter not working

anyone have suggestions I could try?
04-16-2019 11:53 AM
jsashraf
2017 R6 OEM Quick Shifter not working

Noob questions:

Just bought a 2017 r6 (1K miles) on it. Guy said the ECU is flashed, but the OEM quick shifter doesn't work.

The 'QS' light is lit on the cluster, but when I ride it the QS doesn't work. I tried standard shifting as well as GP shifting (both at track so definitely was over the speed / rpm's required for QS to work).

Any ideas of how I can fix this?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome