Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums banner

electrical

  1. Garage / Mechanical Help
    Hey all! First post here! I have an 05 R6 that was working fine prior to adjusting the valves. When I turn the key the dash doesn't display, the lights and horn don't work as well. I do hear the fuel pump and some electrical/white noise near the battery. I took the battery to a shop and...
  2. Appearance and Exterior Mods
    I have a 2004 r6. Yesterday I got a new motodynamic brake light with integrated turn signals. Got it all installed and the turn signals work fine and the tail light comes on but it seems like the brake light is always on and not the running light. I checked all my connections several times...
  3. General Discussions
    I’m sorry if this is on here, but I can’t seem to find anything about it anywhere... I just purchased my 2008 Yamaha R6S and I’m having issues with the integrated tail light. When I turn the ignition on all is well and it works great. However, as soon as I start the bike the running red leds...
  4. Garage / Mechanical Help
    Hi All, I have a R6 13s 2011 My stator died and I replaced with a good quality replacement, not the cheap £40 versions. I've done about 1000 miles since change and I think its gone again, I haven't had a chance to get the recitifier off and check that yet. So at the moment my money is on...
  5. Garage / Mechanical Help
    How problem started : Was riding on the highway on my 08 R6s at 80 mph and the bike lost all power. Pulled over and towed it home. Bike runs 100%. It starts and sounds great. There may be a short circuit somewhere. We disconnected the fuel tank. When key is turned on, dashboard lights up with...
Top