Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-7 of 7 Results
  1. Garage / Mechanical Help
    Video of the issue As shown in the video, bike wants to die if I rev it in neutral/clutch disengaged, or if I pull the clutch in too early when slowing down. Runs perfect everywhere else, idles fine as well. I do have a full exhaust but the bikes been dyno tuned and I even put an auto tune on...
  2. Garage / Mechanical Help
    Hello guys, I've been reading posts on this forum for about a few months now and decided to give my own problem a post. My bike idles fine at start, burbling along at it's throttle stop screw position. When I give it throttle it does respond, but hangs at 4000 rpm. Sometimes it slowly drops...
  3. Garage / Mechanical Help
    Hello! I'm having a 2007 R6R with 38K miles on it. Here's what's been doing lately: - Rough idle: When it's too cold out, the bike idles rough and until it heats up it stabilizes. - Choppy riding: I don't seem to have any issues on low RPMs. But here's the funny part, I can't be on a constant...
  4. Garage / Mechanical Help
    Started it up the other morning and my bike started idling like this. Do I need a valve job? This is my 2nd R6 and I've never noticed either do this. Only 12k miles. 2009. Fresh oil change done. Maintenance always done. Any insight would be greatly appreciated. Thanks! ""
  5. Garage / Mechanical Help
    Is this something obvious I’m missing…I’ve checked the fuel filter, pump is good, primes and all. Going to take the line apart and check if it’s consistent. Floats moved freely when taking bowls apart. I didn’t measure the number of turns in when adjusting the mixture screw. I read 2 1/2 out was...
  6. Garage / Mechanical Help
    Hey guys, My 2004 R6 is unstable at idle speed. It drops to ~1000rpm from ~1300-1400rpm for some seconds and it seemed one piston is not working properly. When I start moving, under 3000rpm it shake a bit but above it goes back to normal. I changed the spark plugs and after that it was working...
  7. General Discussions
    So I purchased this bike just last summer and it ran fine all the time until one day this just popped up. When I cold start it, it runs perfectly ok but then consistently once it reaches an engine temp of around 130 degrees, it starts kind of stuttering and the RPM suddenly drops. If I give it...
1-7 of 7 Results
Top