Yamaha R6 Forum: YZF-R6 Forums banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have a 05 raven r6 got it at s good price even not running so far I've put s stator in it new battery starter solenoid, main relay and it won't do nothing mot even try to start it is throwing code 46 what is the open circuit red with white line wire everyone is talking about?
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Hi there,

46 is improper voltage - either high or low

Is the battery charged enough to have juice to start the bike?

Are the fuses ok?
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #3 ·
But where should I start checking the issue I dont have a multimeter or anything like that really
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Well.. I think you should buy a multimeter or just go to a shop,

Its pretty easy to find if its low or high voltage, but thats based on using a multimeter yeah ..

Battery would require a device aswell , but you can try another one, if you have a spare one, or can get one from a friend

The fuses you can just pull out and see if they´re burnt or rusted



I just noticed you said "does nothing" , so the engine doenst even crank? Does the fuel pump prime? ( you should hear a sound when ignition goes ON for couple seconds)
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #5 ·
The gauges come but shows code 46 and yes can hear the fuel pump the start button does nothing tho but if jumped at the solenoid it turns over and over but still wont start
 
1 - 5 of 5 Posts
Top